Rensning af hjem

Lider du af uforklarlige fænomener i dit hjem, som gør dig utryg, eller er der en dårlig energi i huset, så trænger det måske til rensning ?

Har du brug for rensning af dit hjem kan man bestille mig og min makker Flemming til at komme ud og rense stedet. Vi kommer altid 2 til disse opgaver, da det er et krævende job og der derfor er brug for et stærkt teamwork. Flemming er clairvoyant og kan se ind i den åndelige verden, mens jeg står for at styre forløbet.

Sådan foregår det
Vores arbejde med åndelig tilstedeværelse foregår ved, at vi kommer ud og screener og renser boligen sammen med hjemmets beboere. Grunden til at vi inddrager beboerne er, at de i mange tilfælde er påvirkede af fænomenerne og derfor har brug for at modtage hjælp.

Vi aftaler på forhånd hvem fra familien, der skal eller ønsker at deltage, da det selvfølgelig ikke er alle, der har lyst  til den slags arbejde.

Rensning af et hjem tager typisk 2-4 timer. Hvis det ikke lykkes første gang, kommer vi igen uden beregning.

Årsager og symptomer
Når alle logiske årsager til de uforklarlige fænomener er udelukkede, kan man begynde at lede efter andre forklaringer. De kan f.eks. være:

 • Voldsom ubalance i en af hjemmets beboeres Solar Plexus
 • Afdøde eller anden åndelig tilstedeværelse
 • Dårlige energier på stedet hvor ejendommen er beliggende
 • Meget negativ energi i ejendommen, opbygget af beboerne selv ved f.eks. skænderier, destruktive handlinger og tale, eller generel dårlig stemning beboerne i mellem

Der er mange der giver udtryk for, at det er hyggeligt med et ”husspøgelse”, men vores erfaring er, at en eller flere af husstandens medlemmer ofte er plaget af den åndelige tilstedeværelse. Vores forståelse af dette er, at væsener eller andet fra den åndelige verden kun kan manifestere sig i vores fysiske verden ved at snylte af beboernes energisystem og dermed skabe ubalancer hos dem.

Igen, når alle naturlige forklaringer på symptomerne er udelukkede og lægen ikke kan finde en årsag, skal man måske kigge i en mere alternativ retning.
Nogle symptomer, der ifølge vores erfaring kan skyldes åndelige fænomener, kan være:

 • Uforklarlige smertetilstande
 • Energiforladthed
 • Søvnproblemer
 • Umotiverede vredesudbrud
 • Karakterændringer
 • Negative tanker
 • Svimmelhed

Programmet ”Åndernes magt” havde i sin tid mere end 600.000 seere på tv og blev til sidst sendt i prime time.  Alligevel bliver alt omkring spøgelser, ånder m.v. stadig udråbt i landets aviser næsten som middelalderens mørke overtro.

Det skal du ikke finde dig i! Hvis du generes af uforklarlige fænomener, kan de fjernes. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke kan forklare alt, men bare må acceptere, at når det handler om tro, er der ikke en videnskabelig facitliste. Det vigtigste er, at fænomenerne forsvinder, efter vi har været på besøg.